De Contractbespaarder

De snelst groeiende inkooporganisatie die ondernemers adviseert bij het besparen op zakelijke contracten.

De Contractbespaarder richt zich met name op de bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Waar collega besparing adviesbureaus u vooral zien als "kleine post" zien wij de ondernemer. Als altijd drukke ondernemer heeft u wel iets ander te doen dan zich te richten op energie, print, verzekerings etc. contracten. Wij adviseren de ondernemer die geen gedoe wil, niet teveel wil betalen en gewoon goede voorwaarde wil hebben. Omdat wij zijn opgericht door ondernemers in hart en nieren begrijpen wij wat u belangrijk vindt. Samen gaan we aan de slag met het enige dat telt, resultaat!

Strategie

De Contractbespaarder heeft de ambitie door middel van kennis, deskundigheid en volume samen met de kritisch gekozen business partners direct inkoopvoordeel te realiseren voor hun leden. De Contractbespaarder wil de hoogst mogelijke dienstverlening leveren door de doelen en belangen van onze leden te begrijpen. Door een continu verbeterproces wil De Contractbespaarder een ontzorging realiseren voor onze leden, zodat De Contractbespaarder ondernemend Nederland meer tijd geven om te ondernemen.

Kernwaarde

Onze kernwaarde zijn de leidraad, de kern van onze bedrijfsvoering en is de basis van alles wat we doen
? Niet andere volgen en het onmogelijke voor elkaar krijgen 
? Focussen op de succes van onze leden 
? Ambitieus en resultaatgericht optreden
? Integer en onafhankelijk handelen 
? Handelen naar de geldende waarden en normen

 

Plan een kennismakingsgesprek

Profiteer van ons drie keer winnen programma en neem deel aan ons programma. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden

Direct contact? Bel 0416 - 531 248

Vul je naam in
Vul je telefoonnummer in
Vul je E-mail adres in E-mail adres is niet geldig
Vul je bericht in

Als collectieve inkooporganisatie realiseren wij besparingen voor ondernemend Nederland

Persoonlijk advies komt bij De Contractbespaarder op de eerste plaats. Alles om u van het beste advies te voorzien. Wij gaan ervan uit dat u de huidige situatie naar eer en geweten invulling heeft gegeven. Door samen slim in te kopen voor 17.500 organisaties realiseren de enthousiaste en gedreven adviseurs en experts van De Contractbespaarder op deze situatie een extra substantiële besparing.

 

 

De Contractbespaarder

· Het onmogelijke voor elkaar krijgen
· Het succes van onze leden telt
· Ambitieus en resultaatgericht
· Integer en onafhankelijke
· Maatschappelijke waarden en normen

Contact

T. 0416- 531 248
M. info@decontractbespaarder.nl

Elzenweg 15s
5144 MB Waalwijk