Sportvereniging

In slechts drie stappen extra binding met uw leden en Sponsoren.


Helaas hebben sportverenigingen het financieel steeds zwaarder. De Contractbespaarder ziet het verenigingsleven als hoeksteen van de maatschappij en heeft om deze reden een speciaal programma ontwikkeld met de verenigingen. Wij noemen dit De Contractbespaarder Sportvereniging en dit is gebaseerd op het drie keer winnen systeem.


De Contractbespaarder Sportvereniging: zorgt voor verbinding tussen u sponsoren en uw sportvereniging
Dit programma is speciaal ontwikkeld voor (top)sportorganisaties. Wij zorgen ervoor dat de sportorganisatie direct een besparing geniet op de vaste contractuele kosten. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden(kunnen) eenmalig geruild voor sponsormogelijkheden. De Contractbespaarder Sportvereniging zorgt ervoor dat de overige sponsoren van de sportorganisatie ook mee kunnen doen met ons collecitiviteits voordeel. Voor elke aangesloten sponsor krijg de sportorganisatie een vergoeding.

STAP 1
De Contractbespaarder bespaart substantieel op de vaste contracten van de (top)sportvereniging.

STAP 2 
De Contractbespaarder brengt niet de 20% éénmalige kosten in rekening  aan de (top)sportvereniging, in ruil voor sponsormogelijkheden volledig naar keuze van de  (top)sportvereniging

StAP 3 
De Contractbespaarder gaat  de overige sponsoren ook helpen aan substantiële besparingen. Bij elk nieuw lid ontvangt de (top)sportvereniging een vergoeding.

 

Plan een kennismakingsgesprek

Profiteer van ons drie keer winnen programma en neem deel aan ons programma. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden

Direct contact? Bel 0416 - 531 248

Vul je naam in
Vul je telefoonnummer in
Vul je E-mail adres in E-mail adres is niet geldig
Vul je bericht in

Als collectieve inkooporganisatie realiseren wij besparingen voor ondernemend Nederland

Persoonlijk advies komt bij De Contractbespaarder op de eerste plaats. Alles om u van het beste advies te voorzien. Wij gaan ervan uit dat u de huidige situatie naar eer en geweten invulling heeft gegeven. Door samen slim in te kopen voor 17.500 organisaties realiseren de enthousiaste en gedreven adviseurs en experts van De Contractbespaarder op deze situatie een extra substantiële besparing.

 

 

De Contractbespaarder

· Het onmogelijke voor elkaar krijgen
· Het succes van onze leden telt
· Ambitieus en resultaatgericht
· Integer en onafhankelijke
· Maatschappelijke waarden en normen

Contact

T. 0416- 531 248
M. info@decontractbespaarder.nl

Elzenweg 15s
5144 MB Waalwijk